Календарь событий

12 Липень 2018

Прес конференція з приводу проекту «Благоустрій геологічної пам’ятки природи «Баранячі лоби» як дієвий приклад соціально відповідального туризму»

Початок події: 
12/07/2018 - 13:00

Існують стереотипи відносно Луганської області, які пов’язані з тим, що регіон просувався виключно як промисловий. Природним та екологічним цінностям ніколи не приділяли особливої уваги. Не дивлячись на те що на території Луганської області існує значна кількість об’єктів природо-охоронного чи заповідного фонду, інформація про них зберігається переважно в довідниках, доступних вузьким фахівцям.

Продовження дводенного тренінгу «Інновації в адвокаціі прав ВПО»

Початок події: 
12/07/2018 - 10:00

Сєвєродонецька агенція розвитку громади запрошує взяти участь у дводенному тренінгу «Інновації в адвокаціі прав ВПО», який буде проведено 11-12 липня 2018 року о 10:00 у м. Сєвєродонецьк за адресою: бул. Дружби народів 32а,1 під’їзд, 3 поверх, конференц-зала №2.
Завдання тренінгу – розкриття основних проблем, з якими стикаються ВПО, складання алгоритму рішення типових проблем, навчити ВПО, активістів та громадських діячів ефективно захищати права ВПО, досягаючи при цьому максимального рівня комунікації між органами влади та ВПО.