Календарь событий

02 Серпень 2019

Презентація: Школа Інженерів Порозуміння

Початок події: 
02/08/2019 - 12:00

ВИ ВІДЧУВАЄТЕ ПОКЛИКАННЯ ПРАЦЮВАТИ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ, РОЗБУДОВИ ТА ЗБЕРЕЖЕННЯ МИРУ У СВОЇЙ ГРОМАДІ? НА ЛУГАНЩИНІ, В УКРАЇНІ? – ТОДІ ЧАС СТАТИ ІНЖЕНЕРОМ ПОРОЗУМІННЯ!
Інженери Порозуміння своєю працею сприяють відновленню в країні соціальної сили, коли на місце боротьби приходить розуміння, сприйняття і співпраця, і таким чином суспільство оздоровлюється та набуває спроможності до демократичного розвитку.
Інженер Порозуміння – це той, хто підтримує громади у відзнаходження мирних шляхів у виході із деструктивних конфліктів.

Lampa.doc у Лисичанську

Початок події: 
02/08/2019 - 20:30

Другим містом, куди везе Любов наш фестиваль-вояж, стане Лисичанськ. Фільми про всеосяжність, багатогранність любові покажуть біля Лисичанського міського палацу культури. Це місце було і лишається справжнім живим осередком творчості та натхнення.

Тому картини українського, польського, французького виробництва, котрі розповідатимуть різні історії любові,  доповнять магію цього місця. Любов до життя, улюбленої справи, до рідного краю, любов у подружжі, любов, що допомагає долати перепони та прірву непорозуміння… Проект реалізується за підтримки Українського культурного фонду.