Календарь событий

05 июля 2018

Брифінг начальника Відділу дільничних офіцерів поліції ГУНП в Луганській області підполковника поліції Андрія Наконечного

Начало события: 
5 Июл 2018 - 11:00

Увага представників ЗМІ!
5 липня у «Кризовому медіа-центрі «Сіверський Донець» відбудиться брифінг начальника Відділу дільничних офіцерів поліції ГУНП в Луганській області підполковника поліції Андрія Наконечного на тему: «Дотримання в суспільстві принципів рівності та недопущення дискримінації національних меншин, етнічних груп та іноземців».
Початок об 11.00.

«Кольоровий Схід» - мистецтво в міста Луганщини

Начало события: 
5 Июл 2018 - 13:00

Запрошуємо представників засобів масової інформації до участі в прес-конференції, присвяченій старту проекту «Кольоровий Схід» - мистецтво в міста Луганщини.
Прес-конференція відбудеться 05 липня 2018 року в 13:00 в кризовому медіа-центрі «Сіверський Донець» (м. Сєвєродонецьк, пр. Центральний, 54).
Протягом липня-серпня 2018 року громадська організація «ДРІМ ТАУН», в рамках Проекту USAID «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), реалізує проект «Кольоровий Схід», спрямований на вирішення проблеми пасивного ставлення представників місцевих громад у Луганській області.